Overname door gebruikers

Gebruikers nemen automatiseerder over

Op 1 oktober 2008 is de overname van CasWell IT Solutions, door CasWell IT Group U.A. afgerond. In Ridderkerk, bij Kraaijeveld Groente en Fruit BV, werden hiertoe de nodige stukken ondertekend.


Begin 2008 raakten de klanten en bedrijfsleiding van CasWell IT Solutions met elkaar in gesprek over de toekomst. Na diverse gesprekken bleek voorzetting en uitbreiding van het IT-bedrijf door een afvaardiging van haar klanten, de meest logische toekomstinvulling. Hiertoe is het bedrijf "Coöperatieve CasWell IT Group U.A." opgericht, welke nu de broncodes van de software (Well Logistics AGF) in het bezit heeft en de medewerkers heeft overgenomen.

De CasWell IT Group is een unieke organisatie waarbij de software klanten ook eigenaar zijn van het bedrijf door lid te worden van de coöperatie. Dit zorgt voor een optimale inspraak en service met betrekking tot de automatisering en zeer interessante operationele kosten. Het software pakket CasWell is toepasbaar voor bedrijven met 5 medewerkers tot enige honderden medewerkers. Het pakket is uit te breiden van eenvoudige in-verkoop transacties tot en met zeer omvangrijke importfaciliteiten, afrekeningsystemen, warehouse mamagement systemen, Douanefunctionaliteiten, EDI, Kwaliteitscontrole, financieel pakket, etc. Hiermee omvat het alle bedrijfsprocessen in en gerelateerd aan de AGF sector en behoort het tot de top van AGF Automatisering.

De huidige gebruikers zijn:

Handelsmodule: 10 bedrijven

  Kraaijeveld Groente en Fruit BV Lehmann & Troost BV
SFI Rotterdam BV Fyffes BV (Bananen)
Del Monte (Holland) BV Jager Holland BV
Toine van het Hof (Cloud) MG Fruit (Cloud)
Fresh Garden Holland BV (Cloud) Fresh Source Group BV (Cloud)

* Caswell IT Group U.A. verhuurt zijn software in de Cloud tegen een redelijke prijs per user / maand.

Warehouse Management System: 2 bedrijven

  Mooy Logistics BV
Opticool BV

In 2017 is onze software volledig geconverteerd naar de Microsoft .NET (dot NET) omgeving en streven wij voortdurend om de software verder te ontwikkelen voor het geoutilleerd laten verlopen van de bedrijfsprocessen binnen de organisaties bij hun leden en klanten. 

Op dit moment werken diverse bedrijven in de Cloud en de overige bedrijven op hun (relatief goedkope) server op kantoor.  

Vanaf 3 tot 5 jarig contract kunt u de software (alleen in de Cloud) ook HUREN en worden maandkosten per user gehanteerd.  

mail: info@caswell.nl

Actueel

 

CASWELL FRESHERP...

Met onze software heeft uw bedrijf alles binnen handbereik om uw alle handelingen in een overzicht compleet en overzichtelijk te verwerken...

lees meer

UNIEKE KENMERKEN...

De unieke kenmerken van onze softwareproducten en organisatie maken het verschil ten opzichte van andere leveranciers...

lees meer

DE GEBRUIKERS...

Met onze software heeft uw bedrijf alles binnen handbereik om uw alle handelingen in een overzicht compleet en overzichtelijk te verwerken...

lees meer

Actueel

Overname door gebruikers

De gebruikers nemen de automatiseerder over. 1 oktober 2008 is de overname van CasWell IT Solutions, door CasWell IT Group afgerond in Ridderkerk bij Kraaijeveld... Lees verder

Onze klanten

Wij bedienen AGF-gerelateerde klanten die veelal ook wereldwijd opereren. Lees wie u voorgingen...
Lees verder